Премиерът в оставка Бойко Борисов обяви имената на министрите в

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов обяви имената на министрите в
Коментари Харесай

Куцук-куцук, главата ми е здрава: Борисов обяви имената на министрите в проектокабинета си

Премиерът в оставка Бойко Борисов разгласи имената на министрите в проектокабинета на ГЕРБ.

Това стана в живо лъчение във фейсбук страницата му. Борисов, който в понеделник вечерта бе опериран поради разкъсан менискус в " Софиямед ", събра номинираните за министри в болничното заведение. Монологът му бе пъстър с бисери от вида: " Куцук-куцук, но главата ми е здрава ". Премиерът в оставка се обърна към оферти за министър на културата Калин Вельов и го попита дали има плочки на корема, визирайки фотоси на ръководителя на парламентарната правна комисия от " ИТН " Радостин Василев, за които пиарът на ГЕРБ Никола Николов реши, че са скандални.

На парламентарните избори ГЕРБ още веднъж стана първа политическа мощ, само че няма изгледи да ръководи за четвърти път, тъй като всички останали партии в Народното събрание оповестиха, че няма да поддържат плана им за кабинет. Въпреки това конституцията планува първата политическа мощ да получи от президента мандат за сформиране на държавно управление. Това ще стане по-късно във вторник.

Още предходната седмица Борисов разгласи, че претендент на ГЕРБ за министър председател няма да е той, а Даниел Митов.

" Партията единомислещо застава зад Даниел Митов, по-късно за министър на защитата – Румен Христов. Предложих на Красимир Каракачнов да остане и в този кабинет боен министър. Той изясни, че приема вота на гласоподавателите, че не са го пуснали в Народното събрание. Аз му предложих, желая да се знае. Такова е времето, такива са изборите ", сподели Борисов във вторник.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР