Премиерът Стефан Янев се срещна с ръководителя на мисията на

...
Премиерът Стефан Янев се срещна с ръководителя на мисията на
Коментари Харесай

Стефан Янев за купения вот: Хората се опитват да се освободят от натиска, който са усещали преди

Премиерът Стефан Янев се срещна с ръководителя на задачата на ОССЕ за наблюдаване на изборите. В рамките на срещата акцент беше подложен върху новата обстановка поради промененото изборно законодателство. Премиерът Стефан Янев уточни, че машинният избор е бил гарантиран от държавното управление както финансово, по този начин и логистично. По отношение на изборния развой в чужбина, министър-председателят означи, че има растеж на секциите в чужбина спрямо предходните избори.

Той посочи още сериозните и целенасочени старания на държавното управление в две направления - от една страна да насочи положително обръщение към жителите и да ги насърчи да упражнят правото си на глас и въпреки това да противодейства безкомпромисно на отрицателни феномени като пазаруването на гласове. В отговор на проявения интерес от страна на Тана де Зулуета какви ограничения подхваща служебният кабинет против пазаруването на гласове министър-председателят Янев увери, че Министерство на вътрешните работи работят интензивно и дейностите им дават резултати . Премиерът показа също по този начин и противоположната връзка, която получава при срещата си с жители в разнообразни обитаеми места в страната. Янев означи, че хората се усещат по-свободни и се пробват да се освободят от страха или различен напън, който са усещали преди.
 Между 800 и 2500 са рисковите секции за изборите
Между 800 и 2500 са рисковите секции за изборите

Изборите на 4 април - образец за сериозен корпоративен избор

В умозаключение министър-председателят Стефан Янев благодари на Бюрото за демократични институции и права на индивида на ОССЕ за продължаващото съдействие и дейното присъединяване в дейностите по наблюдаване на избори в България. Премиерът посочи, че високо цени работата на всички интернационалните наблюдаващи и удостовери готовността на държавното управление да спомага, тъй че те сполучливо да изпълнят дилемите си в полза на насърчаването на свободните и почтени избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР