Премиерът ще попита Иван Гешев по 9 въпроса, сред които

...
Премиерът ще попита Иван Гешев по 9 въпроса, сред които
Коментари Харесай

Премиерът ще пита Гешев за Пеевски и коя е „Мата Хари“

Премиерът ще попита Иван Гешев по 9 въпроса, измежду които случая "Мата Хари " и тематики, свързани с Делян Пеевски. Това разгласи самият той на брифинг в Министерски съвет.

"С наслаждение одобрявам поканата. Той ме кани на разпит да оповестя информации, които са обществено известни, с които той би се радвал в допълнение да се запознае ", изясни той.

Ето и въпросите, които министър-председателят ще зададе на основния прокурор:

Какви дейности е направила прокуратурата по проблема с Мата Хари, откакто Бойко Борисов съобщи, че знае коя е авторката на фотосите от неговата спалня – направено ли е следствие дали тя е внесла кюлчетата там или те са били в чекмеджето на тогавашния министър председател?

След глобите по „ Магнитски “ и обвиняванията против Васил Божков, има ли спомагателни следствия и против останалите оповестени от Съединени американски щати – Делян Пеевски, Александър Манолев, Илко Желязков?

Има ли директна връзка сред заема на „ Булгартабак “ в ББР и обстоятелството, че Пеевски е бил акционер в холдинга?

Медиите оповестиха, че заемът на „ Роудуей кънстракшън “ в ББР е взет от юриста на Румен Гайтански – Вълка. Има ли връзка с Гайтански и правомерно взет ли е заемът?

Обвинен ли е Петьо Петров – Пепи Еврото във връзка със случая „ Осемте джуджета “

Има ли връзка със строителните компании, работещи по язовирите у нас и Таки?

Какви стъпки са направени по „ Барселонагейт “ откакто испанските управляващи са ни уведомили за евентуално обвързвано с проблема пране на пари?

Има ли връзка сред случаите с „ Автомагистрали “ и изнасянето на торби с пари и организацията ГЕРБ?

Защо „ Булгаргаз “ и Николай Павлов са се отказали от количества азерски газ, които са могли да стигнат до България и които биха свалили цената за потребителите?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР