Премиерът се пошегува с г-жа Стърджън в речта си пред

...
Премиерът се пошегува с г-жа Стърджън в речта си пред
Коментари Харесай

Риши Сунак докладва на полицията за шега на партийната конференция на Никола Стърджън

Премиерът се пошегува с госпожа Стърджън в речта си пред членове на партията на торите на годишната конференция в Манчестър в сряда.

Дейвид Камерън се обръща против Сунак на фона на реакцията на HS2 – последната конференция на торите

Г-жа Стърджън, която се отдръпна като първи министър през февруари, беше задържана и разпитана през юни като част от следствието на шотландската полиция за финансите на SNP, само че по-късно освободен без обвиняване.

Тя изрично отхвърли да е направила непозволено деяние.

Жалбата на господин МакЕлени гласи: „ Премиерът разяснява и прави съмнение за следствие онлайн от шотландската полиция. < /p>

" Операция Branchform проверява съществени въпроси от първостепенно значение за народа на Шотландия.

" Въпросът е прекомерно значим, с цел да позволим намесата на министър-председателя в този акт на пренебрежение, когато доста хора чакат обстоятелствата от следствието на шотландската полиция.

„ Операция Branchform би трябвало да бъде свободна да продължи своето следствие храбро без интервенция от страна на Риши Сунак. “

Шотландската полиция започва интервенция Branchform, с цел да проверява местонахождението на £600 000 финансиране, което е било предопределено за втори избор за самостоятелност.

Разбира се, че има недоволства, че отделените пари може да са били употребявани непозволено, като са били изразходвани другаде.

< p> Арестът на госпожа Стърджън пристигна на фона на задържането на касиера на партията Колин Бийти и някогашния основен изпълнителен шеф на партията Питър Мърел - също брачен партньор на госпожа Стърджън - които след това бяха освободени без обвиняване.

Полицията преди този момент претърси SNP централата и дома на госпожа Стърджън и господин Мърел като част от следствието.

Sky News се обърна за коментар към Даунинг стрийт и шотландската полиция.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР