Премиерът се похвали, че добре се справя през последните шест

...
Премиерът се похвали, че добре се справя през последните шест
Коментари Харесай

Бюруджиева заяви, че имаме голям проблем, а според доц. Чолаков борбата е за кокала

Премиерът се похвали, че добре се оправя през последните шест месеца. Доверието в Народно събрание е покъртително ниско. Промените в Конституцията са до средата, за бюджета има огромна драма. Много приказки се изприказваха, доста обещания се дадоха, само че повече виканица се подвига, а по-малко се прави работа. Това съобщи доцент Петър Чолаков в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му " евроатлантическата тематика българинът я приема с доза песимизъм "

" Хубаво е да залепиш етикет, който да прави отчетливо говоренето ти, само че когато се каже " евроатлантически полезности ", хората си мислят за всевъзможни неща – ала-бала, никакво наличие ", счита доцент Татяна Буруджиева.

" Проблемът е, че Европа е обвързвана с вярата за пари. Голям проблем имаме във образуването и поддържането на публичното мнение у нас. Плъзнали сме се по лъжливото схващане, че най-лесно е да създадем облика на зложелател, с цел да печелим доверие по време на избори. Изпуснахме момента като общество да работим за стабилизиране на ценностната ни система. Сега доста се дърдори, а малко се схваща ", счита тя.

Според доцент Чолаков битката е за кокала, а в този момент има битка за регулаторите: " Тук е битка за апетитните хапки. Целта е да намърдаш собствен човек на тези позиции с мандат 5-7 години. "

По мотив измененията в Конституцията, той съобщи: " Бърза се с измененията, тъй като е обвързано с условията ни за Шенген, да създадем положително усещане пред чужденците. Както мощно са се разбързали обаче, не са съумели да ги измъдрят нещата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР