Премиерът се извини публично за допусната грешка по време на

...
Премиерът се извини публично за допусната грешка по време на
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков се извини за допусната грешка в ефир

Премиерът се извини обществено за позволена неточност по време на изявление. В предаването "Седмицата " на Дарик радио той описа за собствен обичан роман на Антон Чехов. Произведението, за което приказва министър-председателят приказва, се оказа написано от Лев Толстой.

,,Първо да кажа, че имам едно обичано есе на Чехов – "Колко земя му би трябвало на човек ". Всеки би трябвало да се сеща за този негов разказ'', акцентира Петков.

И обясни сюжета - на един човек му дават опция да загради голяма територия, тичайки от заран до залез; упоритостта го кара да тича, само че не си преценя силите; най-после е заградил доста земя, само че умира уморен; погребват го в гроб два на два метра, осведоми "Фокус ".

,,Така че този роман на Чехов ми е обичан - до момента в който се стремим да заградим оптимално доста, би трябвало да мислим, в действителност, кои са значимите неща, кои неща да приоритизираме'', разясни Петков.

Няколко часа по-късно министър-председателят се извини за грешката си в пост в профила си във Facebook.

Направих неточност по време на изявлението през днешния ден за създателя на този обичан за мен роман. Разказът е прелестен и можете да го прочетете в края на публикацията. Приятна събота на всички, написа Петков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР