Премиерът се аргументира в предаването Лице в лице как вижда

...
Премиерът се аргументира в предаването Лице в лице как вижда
Коментари Харесай

Петков: Трифонов постъпи като певец, който няма никаква отговорност към държавата. Искаха само едни обществени поръчки и като не стана, си отиват

Премиерът се аргументира в предаването " Лице в лице " по какъв начин вижда държавното управление след днешната постъпка на Слави Трифонов: 

" Никой виновен политик сега не може да пусне страната в такава серпантина. Изтегля министри, кава, че ще банкрутираме страната, само че той първо не схваща от финанси. Нашият външен заем е по-нисък с два милиарда от началото на годината. Това, че беше вдигната възможността до 10 млрд беше, с цел да се рефинансира действителен заем, тъй че нямаше причини. Моята теза е, че тези хора бяха в политиката, с цел да се опитат да вземат едни публични поръчки през АПИ, и когато тези публични поръчки не се случиха по метода, по който чакаха, те взеха решение, че няма потребност да са в това ръководство. Направиха го по този начин, както един артист може да го направи, когато няма никаква отговорност към България.

Аз мисля, че има хора в Има Такъв Народ, които имаха същите цели като нас. И доста от тях бяха учудени от дейностите на министър Караджов, той се появи от на никое място. Самите те се учудиха за какво той отива на тази позиция. Има техни хора, които са влезнали с концепция за смяна и когато видяха по какъв начин техният министър се пробва да направи по този начин, че да се харчат големи средства, тяхното разбиране понижа. Надявам се, че има хора, на които отговорноста за тази страна им е по- значима.

Ние не можем да работим с ГЕРБ и да преговаряме с господин Борисов, който пуши пура откъм гърба. Ние имаме червени линии, Борисов е алена линия. Ние ще сме най-големите лъжци, в случай че създадем договорка зад тила на народа. Аз няма да мога да се погледна в огледалото.

При " Възраждане " казусът е акциите с проруските изказвания, не го виждам също. Моята вяра е да има 12 самостоятелни виновни депутата от Има Такъв Народ, които да застанат до нас. Няма метод всички да се радват и да са толкоз безотговорни като техния водач. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР