Премиерът Риши Сунак беше изправен пред нарастващи призиви тази вечер

...
Премиерът Риши Сунак беше изправен пред нарастващи призиви тази вечер
Коментари Харесай

Иранската революционна гвардия ТРЯБВА да бъде забранена като терористична организация след масираната атака срещу Израел, предупреди Риши Сунак

Премиерът Риши Сунак беше изправен пред възходящи апели довечера да класифицира Революционната армия на Иран като терористична организация след всеобщата офанзива против Израел.

Фигури от целия политически набор го приканиха да предприеме този ход след нападението на Техеран предишния уикенд.

Исканията да следва образеца на Америка пристигна от някогашния министър на вътрешните работи Суела Бравърман, някогашен Лидерът на торите сър Иън Дънкан Смит и Лейбъристката партия.

Израел даде обещание да предприеме първата си директна офанзива против Иран — чиито водачи дадоха обещание да отвърнат на удара с вихрушка от повече от 3000 ракети и дронове, в случай че това стане.

Смята се, че Корпусът на гвардейците на ислямската гражданска война има 125 000 военни и дава отговор за балистичните ракети на страната.

Г-жа Брейвърман сподели, че министър председателят би трябвало да сложи националната сигурност на Обединеното кралство преди всичко, като направи организация е неразрешена терористична група.

Тя сподели: „ От години знаем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР