Премиерът редактира сутрешния си пост във Facebook, в който честити

...
Премиерът редактира сутрешния си пост във Facebook, в който честити
Коментари Харесай

Борисов: Да се разделят българските граждани е национална мерзост

Премиерът редактира утринния си пост във Фейсбук, в който честити на Княжество България с Източна Румелия. Сега към този момент в обществената мрежа той написа, че " във време на пандемия, когато целият свят е в тежка обществена и икономическа рецесия, да се внушава, че у нас няма страна, да се подронва доверието в институциите и да се разделят българските жители е национална низост. На българската държавност, градена и отстоявана генерации наред, не може да се маха с лека ръка, въпреки и свита в пестник. За рестартирането на демокрацията е належащо съгласие, а не реваншизъм, тъй като, в случай че в действителност ни е грижа за страната, би трябвало да мислим освен за днешния, само че и за утрешния ден ", декларира министър председателят. Той е запазил частта, в която назовава концепцията за приемане на нова Конституция " съответен проект за рестарт ", към който си коства да се обединим.
В първото известие на Борисов се споделяше, че " правдивост и по-добро бъдеще се реализират със средствата на демокрацията, а не с вдигнат пестник. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени чиновници на реда ".
 Борисов на Околовръсния път: Когато го пуснем, София ще стартира да диша (ВИДЕО) Борисов на Околовръсния път: Когато го пуснем, София ще стартира да диша (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов инспектира с джипа си столичното Околовръстно. Той стартира обиколката от новопостроения мост над Лозен. С него...
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР