Премиерът разговаря с ПГ на БСП„Няма еднолично решение. Има 3

...
Премиерът разговаря с ПГ на БСП„Няма еднолично решение. Има 3
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма еднолично решение за дипломатите, диалогът с БСП продължава

Премиерът беседва с ПГ на Българска социалистическа партия

„ Няма еднолично решение. Има 3 отчета от ДАНС, има Съвет за сигурност. Това даде възприятие на сътрудниците ни, че институционалната машина е работила от много време. Моята неточност е информационното показване на нещата”. Това съобщи Кирил Петков след среща с ПГ на Българска социалистическа партия, съобщи.

„ Започва се от март. Тогава има отчети. След това има 3 отчета от ДАНС, по-късно междуведомствена работна група в Министерство на външните работи, има Съвет за сигурност. Това даде възприятие на сътрудниците ни в Българска социалистическа партия, че действително цялата институционална машина е работила от много време. Моята неточност е информационното показване на събитията”, сподели Петков.

„ Хубавото е, че разговорът продължава. Дотук е имало неща, изглеждащи непреодолими, само че сме успявали да ги преодолеем”, сподели Петков.

Поводът за диалога е вчерашно изявление на водача на левицата Корнелия Нинова, в което тя съобщи, че партията стопира диалозите с „ Продължаваме Промяната” за сформиране на ново държавно управление в границите на това Народно заседание. Изявлението пристигна ден, откакто Петков разгласи изгонването на 70 съветски дипломати от България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР