Премиерът посети няколко манастира у нас. Един от тях бе

...
Премиерът посети няколко манастира у нас. Един от тях бе
Коментари Харесай

Борисов: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете и програмите заминават

Премиерът посети няколко манастира у нас. Един от тях бе Пещерският " Свети Никола Летни ". Там той направи изявление по отношение на идните избори.
" Дойдат ли Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт, фондовете и стратегиите отпътуват. Искаме хората да видят какво се строи, тъй като съм уверен, че 90 % от българите не знаят за тези манастири и джамии “, уточни той.
 3,5 млн. лв. за реституция на църкви и манастири даде държавното управление (ВИДЕО) 3,5 млн. лв. за реституция на църкви и манастири даде държавното управление (ВИДЕО)
Правителството отпусна 3,5 милиона лв. на Българската православна черква за реституция на църкви и манастири, както и за доизграждане...
Премиерът посети и обителта " Свети Пантелеймон " в село Смиров Дол, както и Жаблянския манастир " Свети Йоан Предтеча ". За него са отпуснати 200 000 лева за ремонт. Светата обител е в Конявската планина, покрай град Земен, и до нея се стига доста мъчно с автомобил. Затова и сега по сектора до манастира се поставя трошляк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР