Премиерът плаче, докато казва: Майката на трите деца, които бяха

...
Премиерът плаче, докато казва: Майката на трите деца, които бяха
Коментари Харесай

Палестинският премиер плаче на заседание на кабинета, преразказвайки история за деца, убити в Газа

Премиерът плаче, до момента в който споделя: „ Майката на трите деца, които бяха затрупани под руините, споделя на децата си: „ Дай да те видя, даже насън.' "

Следвайте онлайн: Нетаняху загатва за " неустановен надзор " над Газа - най-нова война

Изображение: Дим се издига, до момента в който палестинците търсят жертви в южната част на Ивицата Газа

65-годишният изглеждаше налегнат от страсти, като направи дълга пауза, с цел да се съвземе, преди да добави: „ Милост да бъде върху душите на мъчениците и позор за нарушителите. “

Конфликтът сред Израел и Хамас към този момент е в своята пета седмица, откакто бойците на Хамас започнаха изненадваща офанзива против Израел на 7 октомври.

Управляваното от Хамас здравно министерство на Газа споделя, че повече от 10 000 души са били убити от 7 октомври, две трети от тях дами и деца.

Войната сред Израел и Хамас: Нетаняху споделя, че Израел ще има ролята на „ обща сигурност “ в Газа за „ неустановен интервал “

Масовите въздушни удари и сухопътните интервенции на Израел в Газа идват, откакто повече от 1400 души бяха убити от Хамас при първичната офанзива.

Г-н Shtayyeh също твърди, че министърът на наследството на Израел Амихай Елияху е бил „ не е удовлетворен от 10 000 мъченици ".

" Той искаше да види Хирошима в Газа ", добави палестинският министър председател. „ Той искаше да види геноцид, осъществен с нуклеарната бомба, която Израел има. “

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху сподели, че изказването на Елияху от дясната партия Otzma Yehudit „ не се основава на действителността “.

Израел разгласява фрагменти от сухопътна атака в Газа

Наземните интервенции в линията Газа не престават, като войски от Израелските сили за защита (IDF) са на земята в анклава.

Операции на от земята и от въздуха се ускоряват през последните дни, като IDF твърди, че е умъртвила редица основни командири на Хамас.

Израелският министър председател даде най-прякото напътствие, което страната му към момента възнамерява да поддържа надзор над Газа след войната й с Хамас, заявявайки, че страната му ще носи " цялостната отговорност за сигурността " в Газа " за неустановен интервал от време ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР