Премиерът отправи послание към народа по повод днешния празник.Заседанието на

...
Премиерът отправи послание към народа по повод днешния празник.Заседанието на
Коментари Харесай

Денков: Две трети от българите се чувстват щастливи

Премиерът насочи обръщение към народа във връзка днешния празник.

Заседанието на Министерски съвет стартира с гостуването на дребни коледари, които пяха и назоваха за здраве и благополучие през новата година.

Оптимист съм, тъй като при нас влязоха децата коледарчета, тъкмо през днешния ден на Игнажден, съобщи министър председателят Денков.

По думите му три проучвания на публичното мнение през последната седмица, демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За първи път от доста години две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях, написа novini.bg.

Често споделяме, че това ръководство има смисъл, единствено в случай че хората усещат смяната и грижата за тях. Последните дни, измененията в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, всичко това ни дава убеденост, че напъните ни постепенно водят към триумф, а хората усещат грижата за тях.

Идва Рождество, дано го посрешнем с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно, съобщи министър председателят Денков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР