Премиерът Николай Денков за първи път коментира предложеното от ГЕРБ-СДС

...
Премиерът Николай Денков за първи път коментира предложеното от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Денков за предложението на ГЕРБ за ротацията: Хубаво е, че имаме документ на масата!

Премиерът Николай Денков за първи път разяснява препоръчаното от ГЕРБ-СДС съдружно съглашение , което през днешния ден бе показано по време на национално заседание. 

Той уточни, че към момента не е чел текстовете . Но въпреки това било добре, че има подложен документ на масата на договарянията. 

Денков акцентира, че двамата с Мария Габриел са провели към този момент диалози . Крайният резултат от тях щял да бъде обявен, когато всичко било сложено на масата. Тогава щяло да стане ясно каква ще е ориста на държавното управление , какъв е новият проектокабинет и какво оферират двамата. 

И за Денков, и за Габриел било основно по какъв начин ще се дефинират промените и по какъв начин те ще продължат . Същото се отнася и за управническата стратегия , съобщи „ DarikNews “.

Само по този начин щяло да бъде несъмнено, че изборът на лица, които през идващите години ще дефинират ориста на страната и обществото, щял да бъде безапелационен за жителите . Така щял да се сложи нов стандарт при ръководството на нашата правосъдна система, както и на всички регулатори и на антикорупционната комисия. 

Самият документ, препоръчан от ГЕРБ, бил едно положително начало за започването на договаряния за идната ротация. А за Денков най-важното било диалозите да доведат до добър резултат

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР