Премиерът Николай Денков вижда проблем в поведението на журналист от

...
Премиерът Николай Денков вижда проблем в поведението на журналист от
Коментари Харесай

Премиерът разкритикува журналист от БНР заради интервю пред руска телевизия

Премиерът Николай Денков вижда проблем в държанието на публицист от БНР. Макар че не загатна името му, стана ясно, че по всяка възможност става дума за Петър Волгин. Последният даде изявление за съветска телевизия, което провокира неспокойствие в обществото. Днес с позиция даже излезе новият водач в Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той видя проблем в това, че съветски публицисти са позволени у нас.

Министър-председателят Денков обаче уточни, че евентуално става въпрос за недоумение. Според разпоредбите на Европейския съюз съответната съветска медия имала право да изпраща публицисти.

„ Това, което, обаче, за мен е проблем – желая да го кажа, е един публицист в българска обществена медия да се изявява като представител на „ елементарните хора “ (мисля, че беше употребявано като термин) пред непозната медия. Ако желае да бъде елементарен човек, дано да излезе като елементарен човек, само че той е публицист сега в Българското национално радио. Това не е задоволително “, сподели Денков на брифинг в Министерския съвет.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР