Премиерът Николай Денков ще подаде оставка на 6 март. Защо

...
Премиерът Николай Денков ще подаде оставка на 6 март. Защо
Коментари Харесай

Тагарев няма да пода оставка преди ротацията

Премиерът Николай Денков ще подаде оставка на 6 март. Защо да депозирам дни по-рано , няма никакъв смисъл, съобщи министърът, представен от Българска телеграфна агенция.

Трябва да има промяна, това е неработещ министър, за мен той не си е приключил работата, сподели сутринта ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов за министъра на защитата. По думите му министърът на защитата не е дал БТР-ите, за които Народното събрание реши, че би трябвало да бъдат изпратени на Украйна.

" Сега му били отговорни зам.-министрите, било му отговорно Министерство на вътрешните работи и всички останали. Само той работел на високи обороти. Толкова високи, че в Секретно деловодство има информация за това какво е приключил. И би трябвало да ви кажа, че аз не бих отишъл в Киев при Зеленски - никога, в случай че не съм извършил решенията на Народното събрание. А той не ги е извършил ", безапелационен бе Борисов.

" Нулева работа за Украйна, всичко до момента, което беше свършено, беше свършено от Народното събрание, Тагарев свърши една огромна нула, сподели и съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Тодор Тагарев би трябвало да си върви по най-бързия метод от българската политика ", счита и Борислав Гуцанов от " Българска социалистическа партия за България ".

Според " Възраждане " Тагарев би трябвало да бъде " обвинен и съден за шпионаж в интерес на непозната страна ".

Всички евроатлантически сътрудници доста харесват Тодор Тагарев, отговори съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и добави, че не схваща желанието за неговата оставка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР