Премиерът Николай Денков ще бъде при протестиращите на автомагистрала Тракия

...
Премиерът Николай Денков ще бъде при протестиращите на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Окупиралите АМ Тракия енергетици: Денков идва при нас! Оказа се, че премиерът няма такива планове

Премиерът Николай Денков ще бъде при протестиращите на автомагистрала " Тракия " край Стара Загора довечера.

Това оповестиха уредниците на митинга на енергетиците, които помолиха хората да останат на място, в случай че такава намира се състои. Те обаче не оповестиха кой е източникът на тази информация, съобщи БТВ.

 

По-късно обаче се оказа, че министър председателят нямал такива проекти.

 

В 16 ч имаше планувана срещи при премиера Денков на " Дондуков " 1, само че на нея не се яви никой от представителите на протестиращите.

След несполучливите договаряния сред енергийния министър Румен Радев и протестиращите миньори и енергетици в събота по здрач на 208-ия километър от автомагистрала " Тракия ", в неделя техният митинг се разрасна. Останаха затворени автомагистрала " Тракия " в двете направления на изхода за Стара Загора и пътя Стара Загора-Димитровград, както и подбалканският път София - Бургас на разклона за Гурково, където е и началото на Прохода на републиката, който също е затворен.

Протестиращите още веднъж удостоверяват, че митингът им е неопределен. Дори се заприказва, че в понеделник може да изкарат по пътищата и тежка минна техника. След като държавното управление не се съобрази с настояването им да не изпраща териториалните проекти за обективен преход на Стара Загора, Перник и Кюстендил на Европейската комисия в Брюксел, в този момент към този момент настояването е те да бъдат изтеглени от там, откакто бяха признати и изпратени в петък. Както и да бъде изпълнено решението на Народното събрание за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност в частта му за енергетиката.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР