Премиерът Николай Денков поднесе извинение на работещите в земеделския сектор

...
Премиерът Николай Денков поднесе извинение на работещите в земеделския сектор
Коментари Харесай

Николай Денков се извини на земеделците

Премиерът Николай Денков сервира опрощение на работещите в земеделския бранш поради изявлението си, с което съпостави държанието на ръководителите на митинга на зърнопроизводителите с това на " ".

" Искам да се извиня на всички хора, които работят в земеделския бранш за това, че без да желая, ги наскърбих - а тази дума не беше ориентирана към тях. Тя беше ориентирана към хората, които отхвърлиха да дойдат на отправената към мен покана за среща, на която щяхме да обсъждаме същите точки, които подписахмеднес ", сподели Денков на брифинг в Министерски съвет.

Извинението му беше посрещнато с ръкопляскания от участниците в договарянията от сектора.

Малко преди този момент кабинетът и зърнопроизводителите се договориха за меморандум за осъществяване на петте точки от настояванията на митинга, а уредниците му започнаха да изтеглят тракторите си от региона на Долни Богров и оповестиха завършек на стачката.

" Поздравихме се с това, че сме завършили с стадия, в който не можехме да си приказваме непосредствено, а през медиите. Сега сме в стадия, в който работим дружно ", сподели Денков след срещата си с представителите на бранша и министъра на земеделието Кирил Вътев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР