Премиерът Николай Денков откри първото заседание на новия Министерски съвет

...
Премиерът Николай Денков откри първото заседание на новия Министерски съвет
Коментари Харесай

Асен Василев е дясната ръка на Денков, Мария Габриел - лявата

Премиерът Николай Денков откри първото съвещание на новия Министерски съвет на " Дондуков " 2 с одобрение към членовете му и с ясно слагане на главните му цели. 

От дясната страна на учения седна финансовият министър Асен Василев, чиято задача да оформи бюджета оптимално бързо по повеля на Денков. А от лявата му застана вицепремиерът и предстоящ постоянен министър-председател след ротацията след 9 месеца Мария Габриел. 

Денков се обърна към министрите си с молба незабавно да се заловят за работа, с цел да избистрят финално управническата стратегия, както и да приготвят документа, наименуван " план-график " или Библия. 

" Действайте експедитивно и уверено. Никой няма да ни даде 100 дни. Но това не трябва да става за сметка на качеството ", заръча още Денков. 

Той обърна внимание на средствата, раздадени от служебния кабинет на Гълъб Донев в последните седмици от неговото битие. " Появи се информация, че има забавени процедури в някои министерства с евентуални огромни загуби. Затова ви апелирам наред с другите задания през идващите дни да ревизирате какви огромни разноски са направени в последните седмици и месеци, както и дали фактически има забавяния. Такива може да костват доста скъпо на бюджета на страната, на хората и на бизнеса ", подсети още Денков. 

" Сигурен съм, че можем да успеем ", сподели въпреки всичко той насърчително към сътрудниците си. 


ТЕМА преди 2 часа 1789 преди 2 часа 4003 преди 3 часа 840
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР