Премиерът Николай Денков обяви пред журналисти, че упорито и търпеливо

...
Премиерът Николай Денков обяви пред журналисти, че упорито и търпеливо
Коментари Харесай

Денков: Работя да се стигне до ротация, Габриел е под голям натиск от ГЕРБ

Премиерът Николай Денков разгласи пред публицисти, че настойчиво и търпеливо работи за това да се стигне до ротация на министър председателите в кабинета. Даде образец с това за какво толкоз постепенно вървят назначенията на заместник-министри, защото номинациите се съгласуват. Подчерта обаче, че не може да си постави подписа под предложение на човек, против който се водят досъдебни производства или пък има повдигнати обвинявания. Не пожела да посочи за кого приказва.

Имам лист от регионални шефове, които още през днешния ден можеше да приемем, само че аз не ги предлагам, с цел да търсим консенсус, изясни Денков. Подчерта, че се надява кабинетът да стигне до ротация на министър председателите и настойчиво работи за това.

" Да забележим, когато се смени министър председателят и химикалката е в неговата ръка, дали и той ще има опция да е по този начин толерантен както съм аз сега, с цел да търсим консенсуси. С госпожа Мария Габриел работим доста добре, умерено, обсъждаме всичко, само че и тя е подложена на доста сериозен напън от средите на ГЕРБ " ы уточни министър председателят.

На въпрос дали това значи, че тя не е съгласна с някои от предложенията на партията си, той сподели, че не може да каже такова нещо.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР