Премиерът Николай Денков обеща пълна политическа подкрепа на МВР и

...
Премиерът Николай Денков обеща пълна политическа подкрепа на МВР и
Коментари Харесай

Денков към МВР: При оценката на работата ви правителството няма да се води от интриги и политически декларации

Премиерът Николай Денков даде обещание цялостна политическа поддръжка на Министерство на вътрешните работи и увери шефовете на полицейските ръководства, че при оценката на работата на Министерство на вътрешните работи държавното управление няма да се води от интриги, медийни и политически заявления.

" Поемам политически ангажимент пред вас. Моят апел към вас е да изпълнявате отговорностите си по закон и постоянно ще бъдете подкрепени от нас ", акцентира министър председателят.

И добави: " Това, по което ще ни съдят, са резултатите. Не желанията, не декларациите, а това, което ще успеем да реализираме във връзка с по-малко жертви по пътя, по-малко жертви от опиати, по-малко произшествия и по-малко произшествия в дребните обитаеми места ".

Министерство на вътрешните работи разиска задачите и целите си на национално заседание. Сред тематиките, които бяха разисквани, са задачите и целите на Министерство на вътрешните работи, организация на активността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, разбор на резултатите от подхванатите ограничения за ограничение на противозаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното принуждение, положението на пътнотранспортния травматизъм.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР