Премиерът Николай Денков коментира новината, че фирми, свързани с управляващите

...
Премиерът Николай Денков коментира новината, че фирми, свързани с управляващите
Коментари Харесай

Денков за фирмите около управляващите, спечелили проекти за милиони: Не можем да им забраним

Премиерът Николай Денков разяснява новината, че компании, свързани с ръководещите са измежду спечелилите милиони по планове от Плана за възобновяване.

 

Проверка откри, че най-малко три от печелившите сдружения са свързани с " Продължаваме промяната " – една от партиите от ръководещата коалиция. Вчера Министерството на нововъведенията и растежа през вчерашния ден изпратиха обяснение за програмата, в това число лист с европейските експерти-оценители. В него има и българи, чиито имена са обществено налични. 

 

Мнението на Денков

Тези планове, които получиха финансиране, са оценени на европейско равнище, при присъединяване на европейски състезания с европейски самостоятелни оценители ", сподели през днешния ден пред публицисти в Народното събрание министър председателят.

" Не става въпрос морално или аморално е, спазени са всички правила. Те са оценени от разнообразни институции, няма по какъв начин да забраним на всеки, който е имал някакви контакти с един или различен да взе участие в състезания ", сподели още Денков.

Инфо: actualno.com

Тагове: Николай Денков премиер проекти милиони фирми управляващи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР