Премиерът Николай Денков категорично отрече да са отправяни предложения към

...
Премиерът Николай Денков категорично отрече да са отправяни предложения към
Коментари Харесай

„Просто някой си е измислил“: Денков отрече да са отправяни предложения към президента

Премиерът Николай Денков изрично отхвърли да са отправяни оферти към президента за присъединяване в сглобката.

„ След като и ГЕРБ твърди същото, значи просто някой си е измислил тематиката ", съобщи той преди съвещанието на Европейския съвет.

Относно опцията за основаване политическа партия „ Трети март “ той е безапелационен, че „ има проблем “.

По мотив последното ликвидиране у нас секретарят по сигурност и защита съобщи, че времената са размирни и очевидно човешкият живот не е скъп

„ Това, което би ми тормозило е, в случай че се окаже, че това е партия, която се оглавява безусловно или недиректно от президентството. Това към този момент би било директно нарушаване на Конституцията. Не че не сме имали към този момент такива анонси от президентството. Това е доста значимо да бъде изчистено кой в каква роля работи. Ако има партиен план, би трябвало да бъде партиен план, обособен от президентството, което не може да се занимава с партийна активност “, акцентира министър-председателя.

Той дружно с вицепремиера Мария Габриел считат, че сега на ротацията измененията в държавното управление би трябвало да са напълно лимитирани – единствено при нужда или при положение, че министър самичък желае да напусне.

„ Има една партия, която има смелостта да каже – „ Хора, крадете “, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия

„ Колегите малко самонадеяно стартират да мислят за ротацията, резултатите на министерствата по никакъв начин не са положителни от това, което разбирам. Много от министрите не си гледат работата, а са се трансформирали в партийни секретари и обикалят районите, срещат се с техните структури и пропагандират направеното от нас за тяхно “, разяснява в Народното събрание тематиката водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР