Премиерът Николай Денков е изключително радостен, тъй като е разбрал,

...
Премиерът Николай Денков е изключително радостен, тъй като е разбрал,
Коментари Харесай

Николай Денков радостен, че Габриел ще води преговорния екип

Премиерът Николай Денков е извънредно щастлив, защото е схванал, че точно Мария Габриел ще управлява преговорния екип от страна на ГЕРБ за реализиране на ротацията. Денков показа това в края на доклада си. На публицистите беше излъчен видеоклип, който описваше триумфите на кабинета Денков/Габриел за първите девет месеца.

След прожекцията, както Денков, по този начин и Габриел направиха къс коментар.

Имаме ясното схващане, че управническата стратегия продължава и през идващите девет месеца. Ние се намираме в средата на нейното осъществяване. Това, което постоянно сме казвали с госпожа Габриел е, че ще създадем всичко допустимо да създадем равномерен преход с минимални разтърсвания, с цел да можем да продължим да работим дружно. "

Денков акцентира в допълнение като изключително значими триумфи - зелената светлина за градежа на Автомагистрала " Струма ", за 9-те месеца били издигнати 30 километра издигнати магистрални пътища, а през 9-те последващи месеци се чакат още сред 60 и 90 километра магистрални пътища. Денков благодари за експедитивното поема на контрола на пристанище " Росенец ", териториалните проекти и обезпечаването на 2.3 милиарда лвз за трите основни района.

В доклада си Денков се опълчи на лъжливите офанзиви по отношение на държавното управление, а като образец даде последната подправена такава вест за недокомплекта на хеликоптера за здравно избавяне, която беше пусната през вчерашния ден. Премиерът в оставка прикани медиите да питат повече самото държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР