Премиерът Николай Денков да заповяда на протеста и даде предложенията

...
Премиерът Николай Денков да заповяда на протеста и даде предложенията
Коментари Харесай

Димитър Манолов от КТ Подкрепа кани Денков на протеста

Премиерът Николай Денков да заповяда на митинга и даде предложенията си. Това сподели президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов на митинга на миньорите и енергетиците на автомагистрала „ Тракия “.

„ Така желаят сътрудниците и аз също мисля, че по този начин е по-добре “, разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Днес, когато се чух с министър-председателя, на който трябваше да оповестя новината, че протестиращите не демонстрират интерес да се видят с него, той сподели, че имал да направи забавни оферти. Казах му това, което бях чул от сътрудници -

който има оферти, да пристигна да ги направи тук “,

уточни Манолов. „ Ако някой отиде на срещата през днешния ден, това би било ритуално самоубийство в случай, че едната половина няма да бъде там. Не ми се има вяра някой да направи такова нещо “, добави той.

По думите му наподобява, че договарянията в София са завършили. „ Ние отидохме там 10 хиляди индивида, с цел да чуем техните оферти, и те ни излъгаха “, сподели президентът на КТ „ Подкрепа “ и добави, че в случай че някой политик желае да предложи нещо, да бъде общителен да пристигна на митинга. „ Никой от нас не знае дали са изпратили нещо в Брюксел. Ако са изпратили, какво и дали изобщо не ни се разиграва някакъв политически спектакъл, в който ние да сме храстчето в ъгъла на сцената “, съобщи Манолов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР