Премиерът ни информира, че активната работа на правителството в изпълнение

...
Премиерът ни информира, че активната работа на правителството в изпълнение
Коментари Харесай

Пеевски: Даваме отговора на Денков за споразумението Енергетика на социалните партньори

Премиерът ни осведоми, че дейната работа на държавното управление в осъществяване на всяка една от точките от съглашението е в ход и ще продължи и отсега нататък в тясно съдействие със обществените сътрудници, споделя Пеевски.

За реализиране на цялостна бистрота и осведоменост на страните по съглашението и като гаранти за неговото осъществяване, ние ще разпратим отговора на премиера до всички участници в срещата и ще чакаме от тях коментар и оценка за напредъка на осъществяването, добавя Пеевски.

Той акцентира, че са нужни решителни и виновни дейности за осъществяването на уговорките по този толкоз сензитивен за заетите в бранш " Енергетика " и цялото ни общество въпрос.

Занапред чакаме министър-председателят да продължи да ни осведоми ежеседмично за хода на осъществяването на съглашението, припомня съпредседателят на парламентарната група на Движение за права и свободи.

Споразумението, подписано на 3 октомври сред министър-председателя, членове на Министерския съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в бранш " Енергетика ", бе подкрепено на идващия ден в пленарната зала. Решението включва разработване на план на енергийна тактика на България до 2030 година с небосвод до 2050 година с присъединяване на обществените сътрудници, редом с процеса на актуализация на Интегрирания проект за енергетика и климат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР