Премиерът не може да си губи времето с парламентарния контрол,

...
Премиерът не може да си губи времето с парламентарния контрол,
Коментари Харесай

Премиерът не може да си губи времето с парламентарния контрол, обяви Владислав Горанов

Премиерът не може да си губи времето с парламентарния надзор, в който дебатът истеризира. Има си правила и процедури по какъв начин той да бъде свикан в Народното събрание - по този начин през днешния ден вицепремиерът и министър на финансите Владислав Горанов разяснява в изявление за Би Ти Ви обвиняванията на опозицията, че министър-председателят Бойко Борисов заобикаля да отговори на въпросите, които депутатите имат към него.

По мотив изказванията на президента, че министър председателят " тегли каруцата към автокрация ", Горанов сподели, че не намира причини в тази посока. На друга рецензия към Борисов, че командва депутатите от болшинството, финансовият министър уточни, че това е обикновено, тъй като с изключение на министър ръководител Бойко Борисов е и партиен водач.

Владислав Горанов уточни още, че на Румен Радев му липсва изпълнителната власт, която е имал, до момента в който е работил последният длъжностен кабинет. Той добави, че на настоящия президент очевидно дадените му компетенции му се костват прекомерно тесни.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР