Премиерът на Великобритания Тереза Мей заяви, че е готова да

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей заяви, че е готова да
Коментари Харесай

BBC: Тереза Мей е готова да тръгне на война в Сирия без парламентарно одобрение

Премиерът на Англия Тереза Мей съобщи, че е подготвена да се причисли към военни дейности против пр авителствените сили на Сирия без утвърждението на английския парламент, заяви BBC, базирайки се на лични източници.
Според най-известната английска медия Мей стимулира решението си с това, че желае да предотврати повторна химическа офанзива в Сирия, написа БГНЕС. Британският министър председател обаче отказала да приказва с американския президент Доналд Тръмп и да опита да го убеди да се въздържи от боен удар в Сирия преди тя да организира съвещание с английския парламент. Мей не разяснява и туитовете на Доналд Тръмп, с които той предизвести Русия да чака " умни ракети " в Сирия.
По-рано опозиционния водач на Лейбъристката партия Джеръми Корбин прикани Мей да вземе ограничения тъй че всички страни в спора в Сирия да се върнат на масата за договарянията. Той настоя на депутатите в Камарата на общините да бъде обещано право на глас при положение, че се наложи разглеждане на въпроса за възможни военни дейности на Англия в Сирия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР