Премиерът на Великобритания Тереза Мей замина за Берлин, за да

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей замина за Берлин, за да
Коментари Харесай

Две силни дами се срещнаха в Берлин – обсъждат опасна тема, засягаща сигурността в Европа

Премиерът на Англия Тереза Мей отпътува за Берлин, с цел да се срещне с немския канцлер Ангела Меркел. Двете мощни дами би трябвало да обсъдят тематиката за излизането на Англия от Европейски Съюз – Брекзит, оповестява „ Лондон Ивнинг Стандард “. Двете ще дават взаимна конференция, а в събота Мей ще изнесе тирада, в която ще изясни „ партньорството в сигурността “, което желае да поддържа с Европейски Съюз.

Prime Minister Theresa May has just arrived at the Chancellery in Berlin for talks with Angela Merkel pic.twitter.com/gRxoOiahjD
— Sam Lister (@sam_lister_) 16 февруари 2018 г.
Британското държавно управление е под засилен напън да разкрие детайлности за изискванията, при които страната ще напусне Евросъюза.

Бивш шеф в английското разузнаване е предизвестил през днешния ден Мей, че тя незабавно би трябвало да сформира проект за Брекзит, в противоположен случай рискува страната да бъде отслабена в битката с тероризма. По думите на Робърт Ханиган, изтича времето за реализиране на съглашение, касаещо обмена на жизненоважна информация сред европейската полиция и разследващите организации.


Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР