Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че иска да отслабне

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че иска да отслабне
Коментари Харесай

Веганизмът е престъпление срещу обичащите сирене, вярва Борис Джонсън

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи, че желае да отслабне през 2020 година, само че няма да стане веган, тъй като значи да се откаже от сиренето, осведоми Си Ен Ен.

В изявление за Би Би Си английският водач описа, че тази година желае да отслабне, само че няма да вземе присъединяване в годишната акция за поощряване на хората да преминат на растителна диета през първия месец на годината, тъй като се " изисква толкоз доста централизация ".

Министър-председателят означи, че " смъква шапка на веганите, които могат да се оправят с това, които съумяват да заобикалят невеган артикули ", само че добави, че избягването на скотски артикули е " закононарушение против обичащите сирене ".

И преди Борис Джонсън споделя, че желае да смъкна някой различен кг, качен по време на акцията за избор на водач на Консервативната партия през 2019 година

Повече от 250 000 души са се пробвали да съблюдават веган диета през 2019 година на Острова. През миналата година заведения за хранене и хранителни магазини са пуснали повече от 200 нови веган артикули и менюта. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР