Премиерът на Унгария Виктор Орбан пренебрегна срещата във Варшава в

...
Премиерът на Унгария Виктор Орбан пренебрегна срещата във Варшава в
Коментари Харесай

Орбан пренебрегна срещата с Байдън, обяви Тръмп за единствения, който може да постигне мир с Путин

Премиерът на Унгария Виктор Орбан подцени срещата във Варшава в сряда с президента Джо Байдън и другите водачи на Букурещката деветка, откакто настоя, че Доналд Тръмп е единственият човек, който може да реализира мир с Владимир Путин, оповестява Daily Mail, представен от " Труд ".

Орбан има изключително мнение за войната в Украйна, като упреква Европейския съюз за удължаването на спора и съобщи през октомври, че единствено някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да контракти договорка сред украинците и руснаците за преустановяване на спора.

„ Това ще звучи брутално, само че вярата за мир е името на Доналд Тръмп “, сподели тогава Орбан, потвърждавайки, че Байдън не е индивидът за тази работа, тъй като „ прекали “, като назова съветския президент Владимир Путин " боен нарушител ".

По време на следобедната среща в сряда в президентския замък Унгария беше показана от президента на страната Каталин Новак, който също е член на дясната партия „ Фидес ” на Орбан.

Преди срещата Байдън назова решението на Путин да напусне Новия контракт за нуклеарни оръжия СТАРТ „ огромна неточност “ и даде обещание да „ отбрани всеки сантиметър “ от НАТО, защото дипломатическото напрежение сред Вашингтон и Москва в допълнение се утежни.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР