Премиерът на страната откри първата по рода си у нас

...
Премиерът на страната откри първата по рода си у нас
Коментари Харесай

Премиерът Денков откри първата по рода си у нас конференция на Съвета за икономически анализи

Премиерът на страната откри първата по рода си у нас конференция на Съвета за стопански разбори, съобщи кореспондент на.

Министър-председателят съобщи пред аудиторията в своето слово, че днешният свят се трансформира с все по-бързи темпове, която смяна той оприличи на обществен гърмеж.

Ако не бъде ръководен, този гърмеж може да докара до загуба на надзор на публичните процеси. Затова е извънредно значимо ръководещите да стъпват на насъбраните познания, да поставят старания, с цел да провеждат тези екипи, които да обобщят тези познания, с цел да се вземат управнически решения, които се базират на научните знания и развиване на научните процеси, изясни акад. Денков.

По думите му синтезът на българските учени и на българската диаспора по света съумява да акумулира още повече познание, което да бъде употребявано в България, наблягайки, че към това би трябвало да се стремят всички ръководещи, без значение кой е министър председател на страната.

„ Докато нашия екип ръководи, ние ще бъдем ваш сътрудник и се надявам да можем да работим дружно в идващите години “, обърна се българският министър председател към участниците във форума.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР