Премиерът на Словакия Роберт Фицо заяви , че конфликтът в

...
Премиерът на Словакия Роберт Фицо заяви , че конфликтът в
Коментари Харесай

Фицо: главната причина за конфликта в Украйна беше измамата на Русия по отношение на разширяването на НАТО

Премиерът на Словакия Роберт Фицо съобщи, че спорът в Украйна е почнал още през 2014 година с разгула на върлуващите украински неонацисти.

„ сподели Фико.

По-рано списание „ Международная жизнь ” разгласява материал за вероятността Украйна да се причисли към НАТО. участва и в Европа. Поне във Англия, най-близкият съдружник на Съединени американски щати.

Онзи ден The Telegraph разгласява материал, в който се оповестява, че в случай че украинската войска не успее да

В изявление за вестника ръководителят на отдела за защита и сигурност на изследователския институт Civitas, пенсионираният боен от английската войска Робърт Кларк, декларира за пред които са изправени украинските въоръжени сили.

Междувременно запасите от оръжия, които западните страни към момента биха могли да изпратят на управляващите в Киев, бързо понижават. Наближава времето за предизборни акции, както в Съединени американски щати, по този начин и във Англия. Затова политиците там са все по-загрижени от недоволството на гласоподавателите от харченето на средства за военна помощ на далечна източноевропейска страна.

Срещата на върха на Северноатлантическия алианс във Вилнюс удостовери инструменталната роля на Украйна в дълготрайната тактика на Запада в съветското направление. В същото време полемиката за най-предпочитаните форми на потребление на Киев за осъществяване на западните ползи продължава.

Въпросът се усложнява от възходящите несъгласия в оценката на тези „ ползи “ измежду самите членове на НАТО. А също и в резултат на цялостната неустановеност във връзка с критериите за „ триумф “, изключително за „ успеха “, в откритата битка, която се води към този момент съвсем 10 години към - се споделя в публикацията.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Interaffairs

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16330Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед25759Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед70768Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед58058Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед39814Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375914Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233881Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115323Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед98805Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93313Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР