Премиерът на Северна Македония обяви днес, че в училищата в

...
Премиерът на Северна Македония обяви днес, че в училищата в
Коментари Харесай

Заев връща изучаването на сръбски език в училищата

Премиерът на Северна Македония разгласи през днешния ден, че в учебните заведения в страната се връща преподаването на и просвета за учениците от VI клас. В развой на утвърждение е програмата за VIII и IX клас в общообразователните учебни заведения, предава МИА.
В поздравлението си към представителите на сръбското малцинство в той акцентира, през 2007 година ръководещата тогава ВМРО-ДПМНЕ е лишила учениците от опцията да учат сръбски език като избираем предмет.
 Буяр Османи: Преговорите с Европейски Съюз не трябва да се трансфорат в договаряния с България Буяр Османи: Преговорите с Европейски Съюз не трябва да се трансфорат в договаряния с България
Разговорите за присъединение към Европейски Съюз не би трябвало да се трансфорат в договаряния с България, декларира министърът на външните работи на Се...
В духа на „ обичайно положителните връзки с Република Сърбия ” в община Център в Скопие са приключени предварителните действия за построяването на Сръбски културен център, строителните действия за който ще стартират тази година, сподели още Зоран Заев. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР