Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски заяви, че „иска да

...
Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски заяви, че „иска да
Коментари Харесай

Ковачевски за изрязаната снимка: Искам да вярвам, че това е неволен пропуск

Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски съобщи, че „ желае да има вяра, че това е несъзнателен пропуск”, откакто Кирил Петков през вчерашния ден го изряза от фотография от взаимната им среща с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен на Мюнхенската конференция по сигурността.

„ Вчера от пресслужбата на българското държавно управление споделиха, че това е несъзнателен пропуск. Имахме в действителност страхотна връзка с българския министър председател Кирил Петков. Искам да имам вяра, че отговорът, даден от пресслужбата на българското държавно управление, е верният и че ще продължим с отличната връзка “, сподели през днешния ден Ковачевски, отговаряйки на журналистически въпрос.

Ковачевски първо разгласява цялата фотография във Facebook през вчерашния ден и написа, че е имал сърдечна среща с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен по време на обръщението на американския вицепрезидент Камала Харис.

Петков пусна изрязаната фотография и във Facebook през вчерашния ден, само че в обява с още няколко фотоси, и написа, че премахването на корупцията е главен приоритет за цялата демократична общественост и службите за сигурност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР