Премиерът на РС Македония Зоран Заев не прие предложените оставки

...
Премиерът на РС Македония Зоран Заев не прие предложените оставки
Коментари Харесай

Заев не прие министерски оставки, подадени заради пожара в Тетово

Премиерът на районен съд Македония Зоран Заев не одобри препоръчаните оставки на здравния министър Венко Филипче и неговия заместител Илир Хасани, по отношение на пожара, който избухна на 8 септември тази година в болница в Тетово, при който 14 души изгубиха техните животи.

„ Няма причина да се слага политическа или управническа отговорност на министър Венко Филипче и заместител -министър Илир Хасани, които. Компетентните органи ще разясняват вероятните неточности, породени от човешкия фактор “, сподели през днешния ден министър председателят Заев и добави, че им дава доверие да продължат да ръководят здравната система.
 Румен Радев отива на срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Словения Румен Радев отива на срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Словения
Държавният глава Румен Радев ще съставлява България на срещата на върха Европейски съюз-Западни Балкани, която е на 6 октомври в Бърд...

Заев акцентира, че остава на мнение, че няма да допусне политизиране на нещастието в болничното заведение в Тетово.

„ Ние, политиците и изпълнителната власт, като цяло не би трябвало и няма да тълкуваме отчета на специалистите, работили по заповед на прокуратурата на Република Северна Македония “, сподели Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР