Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак е подложен на натиск

...
Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак е подложен на натиск
Коментари Харесай

Риши Сунак подложен на натиск относно законодателството на Руанда след подписването на договора

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак е подложен на напън от всички крила на своята партия, до момента в който депутатите от торите чакат обещаното законодателство на Руанда, което би трябвало да съпровожда новоподписания контракт с Кигали.

Замислен да дефинира Руанда като безвредна дестинация и да отговори на опасенията, че Върховният съд на Обединеното кралство счете водещата политика на държавното управление на Обединеното кралство за леговище за противозаконна, законопроектът може да бъде оповестен след няколко дни.

Но евентуалното му наличие към този момент раздели депутатите от торите с опасения, че прекомерно радикалният метод може да докара до министерски оставки. само че десните желаят той да заеме твърда позиция във връзка с ролята на Европейския съд по правата на индивида и закона за правата на индивида, с цел да стартират полетите допустимо най-скоро.

Според The ​​Times, господин Сунак е отхвърлил апелите към Обединеното кралство да се откаже от или да изключи Европейска конвенция за правата на човека в случаите на убежи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР