Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън заяви, че ще е

...
Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън заяви, че ще е
Коментари Харесай

Джонсън: Ако не спечелим изборите, Brexit трудно ще се осъществи

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън съобщи, че ще е „ доста мъчно “ Брекзит да се реализира, в случай че неговата ръководеща Консервативна партия не успее да получи болшинство в новия парламент на страната , който ще бъде образуван след изборите на 12 декември, написа английското демократично издание  “Гърдиън “.

Попитан дали има „ проект Б “ да реализира Брекзит, при положение, че не успее да си обезпечи болшинство след вота, той сподели, че няма опция на работещ парламент с торите отпред .

Борис Джонсън също така съобщи, че опозиционният водач Корбин е подкрепял терористични групировки, като „ Хамас “ и „ Ирландската революционна войска “ (ИРА) .

„ Ако се съмнявате в мен, вижте какво сподели неговият представител по здравните въпроси, Джон Ашуърт. Той разкри, че счита, че неговия личен водач е риск за сигурността “, сподели Джонсън.

Очаква се след утрешните избори Англия да бъде ръководена от малко консервативно болшинство, написа френският в. " Фигаро " . Според прогнозата на института ЮГов (YouGov) консерваторите на Борис Джонсън ще завоюват изборите, само че разликата с лейбъристката съпротива се стопява. Новото социологическо изследване демонстрира поддръжка от 43 на 100 за консерваторите против 34 на 100 за лейбъристите.-->

Това обаче ще бъде задоволително за привеждане на Брекзита в осъществяване - лозунгът, на който консервативният водач Борис Джонсън основа цялата си акция, акцентира в. " Фигаро ".

Как стана по този начин, че Консервативната партия е сега партията на английските служащи, пита английският в. " Сън " . Очаква се те да поддържат Борис Джонсън на утрешните избори , акцентира изданието отбелязвайки, че отдавнашни поддръжници на Лейбъристката партия обръщат тил на нейния водач Джереми Корбин.

Подкрепяната от него радикална политика докара до спад в поддръжката за партията измежду служащите. В същото време акцията на консерваторите притегля тези гласоподаватели, като се концентрира върху опазването на здравето, данъчните облекчения за нископлатените служащи и Брекзита.

От генерации насам служащите, живеещи в изпитващи усложнения промишлени градове, съвсем постоянно гласоподаваха за Лейбъристката партия , отбелязва в. " Вашингтон пост ". Точно към тях се насочи Борис Джонсън в последните дни от акцията, пробвайки се да разбие бастиона на политическите си съперници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР