Премиерът на Нова Зеландия се оттегля от поста си след

...
Премиерът на Нова Зеландия се оттегля от поста си след
Коментари Харесай

Премиерът на Нова Зеландия се оттегля от поста си: Чувствам се изтощена


Премиерът на Нова Зеландия се отдръпва от поста си след шестгодишно ръководство. „ Чувствам се изтощена “, призна тя.

разгласи изненадващо, че се отдръпва от поста си. Като причина за решението си тя уточни, че след шестте години се усеща.

Тя е определена за министър председател през 2017 година, когато е едвам на 37-годишна възраст. Джасинда Ардърн е една от най-младите дами, заставали отпред на държавно управление в света. Тя е и едвам втората, която, до момента в който към момента заема този поста. Първата е пакистанската Беназир Бхуто - тя роди през 1990 година

„ Днес разгласявам, че няма да се за преизбиране, както и че мандатът ми като ще завърши не по-късно от 7 февруари. Знам какво изисква тази работа и знам, че към този момент нямам задоволително в резервоара, с цел да я правя. Знам, че ще има доста полемики по-късно решение за това каква е „ същинската причина “, съобщи министър председателят на Нова Зеландия.

Тя акцентира, че няма никаква интрига – повода за напускането ѝ е „ тази, която споделя “, а не някаква друга. „ Единственият забавен ъгъл, който ще откриете, е, че след шест години на огромни провокации, аз съм човек. съща са хора. Даваме всичко, което можем, до момента в който можем. В един миг идва време да отстъпим. И за мен това време пристигна ”, призна още Ардърн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР