Премиерът на Нова Зеландия Крис Хипкинс е дал положителна проба

...
Премиерът на Нова Зеландия Крис Хипкинс е дал положителна проба
Коментари Харесай

Премиерът на Нова Зеландия е дал положителна проба за коронавирус

Премиерът на Нова Зеландия Крис Хипкинс е дал позитивна проба за ковид, което постанова да се изолира и да работи отдалечено, заяви неговата канцелария, представена от Ройтерс.

Положителният тест краткотрайно ще държи Хипкинс настрани от акцията за парламентарните избори, планувани за 14 октомври. 

Според резултатите от неотдавнашно изследване на публичното мнение неговата Лейбъристка партия изостава с към пет процентни пункта след Националната партия.  

" Благодаря на всички доброволци и поддръжници на лейбъристите, които знам, че ще продължат акцията ни в мое неявяване ", написа Хипкинс във " Facebook ".

" Много неща са заложени на карта на тези избори ", добави той и даде обещание да работи " двойно по-усърдно " за преизбирането на Лейбъристката партия, незабавно щом срокът на карантината му изтече.

През август новозеландското държавно управление анулира всички ограничавания против разпространяването ковид, останали от времето на пандемията, само че здравните управляващи към момента предлагат на хората да си останат у дома в продължение на пет дни, в случай че се усещат зле или в случай че са дали позитивен резултат на тест за болестта. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР