Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн обяви, че отменя сватбата

...
Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн обяви, че отменя сватбата
Коментари Харесай

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн отмени сватбата си заради Омикрон

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн разгласи, че анулира сватбата си. Причината е, че и тя, като останалите жители на страната, съблюдава наложените от нейното държавно управление нови ограничавания против разпространяването на Омикрон.

Джасинда Ардърн даде персонален образец, че наредбите за COVID-19 важат за всички.

От неделя в Нова Зеландия са в действие нови ограничения, в това число ограничение броя на хората на събирания като сватби. Събиранията на закрито в питейни заведения и заведения за хранене се лимитират до 100 души, само че в случай че посетителите нямат имунизационен документ, се позволяват до 25 души. Маските в магазините и публичния превоз са наложителни.

" Колкото до мен - моята женитба няма да се състои, само че аз просто ставам част от новозеландците, които към този момент са се сблъсквали с сходна обстановка поради пандемията. Към всички, чиито проекти са се объркали - доста скърбя, само че сме твърдо уверени и знам, че го вършим един за различен, с цел да можем да продължим напред. " - сподели Джасинда Ардърн, министър председател на Нова Зеландия

Ардърн планираше да подписа брак с телевизионния водещ Кларк Гефорд, от който има щерка. През 2018 година фамилията провокира същински възторг, появявайки се с 3-месечното си тогава бебе на среща на Общото заседание на Организация на обединените нации.

На идната година родителите на момиченцето Неве Те Ароха се сгодиха.

В края на предходната година Джасинда Ардърн и тригодишната ѝ щерка още веднъж привлякоха вниманието - министър председателят на Нова Зеландия прекъсна лъчение онлайн във Facebook по отношение на ограниченията поради пандемията, с цел да приспи детето си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР