Премиерът на Косово Албин Курти честити на гражданите на САЩ

...
Премиерът на Косово Албин Курти честити на гражданите на САЩ
Коментари Харесай

Премиерът на Косово обвини Сърбия: Вие сте заплаха за мира в региона

Премиерът на Косово Албин Курти честити на жителите на Съединени американски щати Деня на независимостта, 4 юли, а в поздравлението си загатна и Сърбия като опасност за мира в района, заяви Танюг.

В текста на приветствената депеша, която разгласява в профила си във фейсбук, Курти сложи във връзка Сърбия и Русия и написа, че в случай че Русия бе същинска народна власт, тя евентуално в никакъв случай не би направила нахлуването в Украйна, а в случай че Сърбия бе същинска народна власт, не би представлявала " толкоз сериозна опасност за мира в нашия район ".

Курти показва, че напъните на президента на Съединени американски щати Джоузеф Байдън да стартира демократичните полезности по света може да се възприемат като старания да се поддържа мирът сред народите.

Курти също по този начин оцени, че неприязънта към въоръжените спорове в демократичните страни кара автократи като, както той сподели, " Путин и преди него Милошевич, да мислят, че офанзивите против по-малко демократични народи ще останат ненаказани ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР