Премиерът на Кая Каллас призова Европейския съюз да въведе санкции

...
Премиерът на Кая Каллас призова Европейския съюз да въведе санкции
Коментари Харесай

Естония иска санкции срещу авиокомпаниите, превозващи мигранти

Премиерът на Кая Каллас прикани Европейския съюз да вкара наказания против самолетните компании, които доставят мигранти от.

Необходимо е да се обърне внимание на самолетните компании, които транспортират хора от изходните страни в Европа, цитира думите ѝ вестник „ Postimees “.
 Напрежението сред Полша и Беларус поради незаконни мигранти се усилва Напрежението сред Полша и Беларус поради незаконни мигранти се усилва
Председателят на долната камара на полския парламент (Сейм) Елжбета Витек свика изключително съвещание на Народното събрание поради увеличаващата...

Премиерът съобщи също, че „ ще продължат взаимните дипломатически старания дружно с институциите на Европейски Съюз, с цел да призоват към съдействие страните, от които мигрантите потеглят “.

Каллас добави, че се застъпва за търсене на метод за по-ефективна отбрана на външните граници на Европейски Съюз, „ в това число финансиране на укрепленията на външните граници “.

„ Като определен член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ние сме подготвени да продължим да обръщаме внимание на обстановката по границата посредством Съвета за сигурност “, означи естонският министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР