Премиерът на Канада Джъстин Трюдо обяви първи кръг икономически санкции

...
Премиерът на Канада Джъстин Трюдо обяви първи кръг икономически санкции
Коментари Харесай

Канада обяви икономически санкции срещу Русия и изпраща допълнителни военни сили в Източна Европа

Премиерът на Канада Джъстин Трюдо разгласи първи кръг стопански наказания против Русия, ден откакто Москва призна сепаратистките региони Донецк и Луганск за самостоятелни, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 645
Трюдо съобщи, че Канада изпраща неколкостотин спомагателни военнослужещи в Източна Европа. Той посочи, че още близо 460 чиновници на канадските въоръжени сили ще бъдат изпратени в Латвия и региона, с цел да поддържат НАТО. 

По думите му също по този начин Канада подхваща редица дейности дружно със съдружниците си, с цел да изолира финансово Русия, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 645  Русия разгласи, че е предотвратила атентат в черква в Крим Русия разгласи, че е предотвратила атентат в черква в Крим  Словенският министър председател ще посети Украйна на следващия ден Словенският министър председател ще посети Украйна на следващия ден  Европейска комисия: Путин би трябвало да е първи в листата със наказания Европейска комисия: Путин би трябвало да е първи в листата със санкции
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР