Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и израелското ръководство са единствените

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и израелското ръководство са единствените
Коментари Харесай

Ердоган: Нетаняху е единственият отговорен за напрежението в Близкия изток

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и израелското управление са единствените виновни за неотдавнашната ескалация на напрежението в Близкия Изток, сподели турският президент Реджеп Тайип Ердоган във вторник, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
„ Израел се пробва да предизвика районен спор и офанзивата му против посолството на Иран в Дамаск беше последната капка “, сподели Ердоган на конференция в Анкара след съвещание на турския кабинет.

Той добави, че са вероятни нови районни спорове, защото " жестокостта и геноцидът " в Газа не престават. Ердоган прикани всички страни да работят рационално.

Турският президент също по този начин подлага на критика Запада за осъждането на офанзивата на Иран против Израел, само че не и на удара на Израел против иранското посолство, написа Българска телеграфна агенция.

Иран нападна Израел със стотици избухливи дронове, крилати ракети и балистични ракети, изстреляни в събота през нощта, на което израелски публични лица се зарекоха да отговорят.

Иран назова нападението възмездие за израелски удар, който срина постройка в комплекса на посолството му в Дамаск на 1 април и умъртви двама от неговите генерали и други ирански военни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР