Премиерът на Държавния съвет на Китайската народна република Ли Цян

...
Премиерът на Държавния съвет на Китайската народна република Ли Цян
Коментари Харесай

Премиерът на Държавния съвет на КНР оцени перспективите за сътрудничество с Русия

Премиерът на Държавния съвет на Китайската национална република Ли Цян на диалози с ръководителя на съветското държавно управление Михаил Мишустин оцени високо вероятностите за съдействие сред двете страни.

" Китайско-руското практическо съдействие има огромни и светли вероятности, то непрестанно и стабилно се движи нагоре ", сподели той.

В същото време министър председателят увери, че Пекин възнамерява да поддържа контактите сред китайските и съветските бизнес кръгове и да усъвършенства взаимоотношението им.

„ Възнамеряваме да създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че нашите съглашения се извършват на процедура “, добави той.

Според Ли Цян развиването на страни като Русия открива огромни вероятности за световното развиване и притегля огромно внимание от страна на интернационалната общественост.

Премиерът на Държавния съвет на КНР също обърна внимание на бързия растеж на търговията сред Русия и Китай през тази година - нарастването към този момент е над 40%.

Говорейки за руско-китайския бизнес конгрес в Шанхай, в който взе участие Мишустин, Ли Цян акцентира, че съгласно всички участници форумът е минал с огромен триумф.

Мишустин е в Китай на публично посещаване, по време на което ще се срещне с китайския президент Си Дзинпин. Предвижда се страните да прегледат настоящи въпроси на съдействието в търговско-икономическата сфера, като отделят особено внимание на взаимоотношението в индустрията, енергетиката, транспортната инфраструктура и селското стопанство.

След договарянията Русия и Китай имат намерение да подпишат няколко съглашения.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР