Премиерът на България Кирил Петков стъписа по-ранобудните софиянци със сутрешната

...
Премиерът на България Кирил Петков стъписа по-ранобудните софиянци със сутрешната
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК: Шоуто на Киро - трима охранители тичат по премиера из София, коли на НСО задръстват улиците заради капризите му

Премиерът на България Кирил Петков стъписа по-ранобудните софиянци със утринната си разходка до Министерски съвет, видяха фоторепортерите на ПИК. Министър-председателят явно е решил да извърши обещанието си да върви пешком до работното си място, само че гледката с неговото напредване е по-скоро смешна, в сравнение с вдъхновяваща.

Около 08.20 часа тази заран Петков излезе от вкъщи си на ул. " Цар Иван Шишман " и се насочи към постройката на Министерски съвет. На тихата уличка в центъра на София имаше ситуирани два екипа на НСО, които чакаха появяването на премиера.

След като Петков пое към работното си място, по него неразделно потеглиха пешком и трима на Националната работа за защита. Единият вървеше пред министър-председателя, като ревизираше маршрута, по-който Петков минава. Други двама охарнители се движеха зад тила му като негови сенки.
свързани новини102071на 24.12.2021166154на 26.12.2021
Моментално с появяването на две коли на - едната, с която по принцип Петков се вози на по-дълги дистанции, и другата, с която се придвижват гардовете, също потеглиха след и задръстиха дребната централна софийска уличка.

Министър-председателят най-необезпокоявано закрачи през градинката " Кристал " и около Народния спектакъл към постройката на Министерски съвет, до момента в който колите на се чудеха по какъв начин да го последват. През цялото време Петков разговаряше с някого по телефона, което в допълнение затрудняваше работата на охранителите му.
свързани новини88377на 19.12.2021
Сутрешните разходки на от вкъщи му до работното му място се трансформират в тестване освен за чиновниците на Националната работа за защита, виновни за живота и здравето на Петков, само че и за живеещите в региона. Те са принудени да се преценяват с колите на НСО, които едвам-едвам се движат из централните софийски улички, следвайки компактно министър-председателя.

Припомняме, че макар обещанията да върви пешком, Петков постоянно употребява и автомобила на НСО, с цел да се движи из София. Така да вземем за пример министър председателят преди коледните празници отиде в студиото на БТВ още веднъж с кордон от и коли на Националната работа за защита, като в региона на НДК имаше и засилено полицейско наличие поради появяването му.



Кирил Петков върви пешком до Министерски съвет



Трима компактно до министър-председателя





Два автомобила на карат след Петков и задръстват централните софийски улици



Софиянци наподобяват стъписани от разходката на Петков



Министър-председателят от самото начало говореше по телефона









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР