Премиерът на България Бойко Борисов продължава с инспекциите и проверките.

...
Премиерът на България Бойко Борисов продължава с инспекциите и проверките.
Коментари Харесай

Инфарктна ситуация с премиера на пътя Самоков-Дупница, Борисов се изплаши и... ВИДЕО

Премиерът на България Бойко Борисов продължава с инспекциите и инспекциите. министър-председателят ревизира ремонтирания път Самоков-Дупница. С него е и заместник-министърът на благоустройството Николай Нанков и министърът на финансите Лъчезар Борисов.

Пътят е дълъг 33 километра. Разделен на два сектора. Ремонтиран е с европейско финансиране и национално съфинансиране. Малко над 26 милиона лв.. Изцяло е рехабилитиран ", сподели Нанков.

Това е най-прекия път към Тракия, без да влизат в София, добави Борисов. Нанков добави, че това е част от трасе номер 8.

Към Боровец ще бъдат оправени пет огромни свлачища, само че като завърши зимния сезон, заяви още Нанков.

По време на инспекцията около огромните държавни мъже мина човек, бутащ колело. Премиерът го попита, дали пътя му харесва. "Добре, е. Без неточност ", отговори индивидът. "Да си ми жив и здрав ", отвърна му министър председателят.

В този миг индивидът с колелото потегли да пресича пътя, а министър председателят изрази опасения за неговата сигурност и му сподели: "Леко, леко, идва кола! Ще те сгазят бе човек ".

Пресичащият обаче не се спря и отиде до Борисов, с цел да му стисне ръката. Човекът разкри, че се споделя Васко. "Слушай да ти кажа. Аз не съм от ГЕРБ обаче желая да ти кажа "браво ", "идеално ", "без неточност ", "всичко е тъкмо " ", сподели още Васко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР