Премиерът на България Бойко Борисов отново е в светлините на

...
Премиерът на България Бойко Борисов отново е в светлините на
Коментари Харесай

Впрегнаха името на Бойко Борисов в нови записи: Корнела и Радев са големи сладури

Премиерът на България Бойко Борисов още веднъж е в " светлините на прожекторите ". Името му се спряга за повторно, като част от нови два записа, публикувани в медиите. " Аз още веднъж съм бил по-мъдрият.... Значи до през вчерашния ден ни е подкрепял. Намери бързо мотив.... Това желая да го чуя във вечерните вести.... Трябва да му се подиграваме, да наподобява комичен. Защото през вчерашния ден от яростта си изброи всичките тези работи. " Това се чува от записът, в който се допуска, че Бойко Борисов беседва със собствен доближен.
Тук не излиза наяве кой тъкмо е тематиката на диалога. Но се чува по какъв начин министър председателят дава директиви да бъде показан като умен общественик. Другият запис буди повече усещане, защото в него се загатват имената на " Корнела и Радев " , които съгласно записания са " огромни сладури " . " И тоя навсекъде приказвал, че ти си му главният тил ", обръща се към човек с името " Валентин Василевич " мъжът, чийто глас наподобява на Бойко-Борисовия. И продължава: " Мисля, че сред редовете ме разбра, изключително за едната ", като приключва диалога с уверението, че " дет се вика, към момента при мене е най-сигурно " . Във втория запис се допуска, че министър председателят беседва с Валентин Златев.
Сайтът " Биволь " разяснява, че направено проучване за произхода на подателя, изпратил аудио записите. Резултатите сочат, че той е с IP от Гърция. Според анализът, и двата файла са презаписвани най-малко два пъти - на 05.02.20 година и на 13.06.20 година На първата дата Бойко Борисов имаше среща в Брюксел с Урсула фон дер Лайен и с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. Паралелно, в София бе извършен и българо-японски бизнес конгрес в наличието на президента Румен Радев. Точно тези 2 събития са и обект на тематиката на диалозите. Записът, в който министър председателят загатва името Валентин Василевич, носи името Valentin Zlatev call. Вторият бил наричан " Смешен РР " и е с последна смяна на 26.06.20 година Възможно е този запис да е култивиран на устройството, на което е бил записан, заради което датата на смяна да е друга от датата на основаването, показват от " Биволь ".
Информация за първият запис, в който се впряга името на премиера, може да прочетете - ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР