Премиерът на Австралия Антъни Албанезе заяви, че е отказал да

...
Премиерът на Австралия Антъни Албанезе заяви, че е отказал да
Коментари Харесай

Австралия няма да доставя бронирани машини на Украйна, тъй като смята, че злите руснаци така или иначе ще ги изгорят

Премиерът на Австралия Антъни Албанезе съобщи, че е отказал да достави на Украйна бронирани машини Hawkei и бронетранспортьори Bushmaster. По неговите думи, те няма да оказват помощ на украинските бойци на бойното поле. Той напомни, че в Киев към този момент са доставени 90 бронетранспортьора Bushmaster.

Според господин Албанезе не би трябвало да изпращате на бойното поле " съоръжение, което няма да обезпечи най-хубавия резултат ". „ Що се отнася до бронираните машини Hawkei, според рекомендациите на Министерството на защитата, те не са подобаващи и има редица аргументи да не се окажат в помощ на Украйна във войната “, е декларирал министър председателят (цитат на ТАСС)..

Австралийският министър на защитата Ричард Марлс сподели, че прехвърлянето на бронираните машини Hawkei, поискано от Киев, " е изпълнено с избрани проблеми ". Какви тъкмо, той не сподели. Според министъра, като част от последния пакет за военна помощ, австралийските управляващи са дали друго съоръжение, " което може да има значение ".

От март 2022 година Австралия е изпратила в Украйна 90 бронетранспортьора Bushmaster, шест гаубици M777, 28 бронирани машини M113. Вчера, 26 юни, Антъни Албанезе разгласи отпущането на нов пакет помощ за Киев в размер на 110 милиона австралийски $ (73,5 милиона щатски долара). Като част от него за украинската войска ще бъдат закупени 70 единици военна техника (28 бронирани машини M113, 14 машини на специфичните елементи и 28 междинни камиона MAN 40M) и 105-мм артилерийски снаряди.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР